top of page
  • Foto van schrijverWeGlow

Hoe werkt coaching?

Aha, de vraag die iedereen wil stellen, maar toch niet durft. Want werkt het wel? Is het niet allemaal een beetje zweverig en vaag? Toegegeven, de onderwerpen zijn niet altijd even tastbaar, in tegenstelling tot bijvoorbeeld het vinden van een andere job. Want wat is gelukkig zijn eigenlijk? En zelfvertrouwen kan je (helaas) ook bij mij niet per 100 gram kopen.


Ondanks die vaagheid, zijn de stappen die we samen bespreken toch erg concreet. Ik fungeer hierin als de spreekwoordelijke stok achter de deur. Ik daag je uit, hou je aan je beloften en vier met jou je successen, ja ook de kleintjes. Onze gesprekken zijn open, soms zacht en kwetsbaar, of confronterend en rauw op je dak, maar ook met heel veel humor, zodat je toch positief weer buiten stapt. Ik geef je tijd en ruimte om te verwerken en in actie te komen, zodat we na drie tot vier weken weer verder kunnen kijken naar een volgende stap. Geen vaste trajecten dus, maar maatwerk, want een goede coach maakt zich zelf uiteindelijk minder en minder noodzakelijk.

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Over Rust in je team en IKEA

🫡Perspectief, een hapklaar topic om aan te kaarten zo rond lunchtijd. Onontbeerlijk voor ons als mens, trouwens de enige diersoort die in staat is ver vooruit te denken. Vaagheid of nog erger uitzich

コメント


bottom of page